Mi a ClubForum?


Egy autós közösségi oldal, ahol forumozhatsz, csetelhetsz. A belépést követően saját garázsod lesz, ahol megadhatod autód adatait, felruházhatod tuning cuccokkal és meg is oszthtod azt.

Bárki olvashatja a forumot?


Csak regisztrált tagok forumozhatnak. De ezen felül lehetőség van még csetelni, blogot írni, apróhirdetéseket feladni, találkozókra jelentkezni és még sok minden vár rád.

  

Nem találsz az autódhoz klubot?


Ha még nincs az autód tipusához közösségi oldal, kattints ide és kérésedre elindítjuk azt.

Hogyan lehetek tagja egy autós klubnak?


Keresd ki az autód típusát majd ott regisztrálhatsz. Csak egy felhasználónévre és email címre lesz szükség. Ha már tagja lettél egy klubnak, könnyen szert tehetsz hasznos infókra de meg is oszthatod autós tapasztalataid.

Oldalak
Honda Club Hungaryhttp://honda.clubforum.hu   
A Honda Motor Company egy tokiói székhelyű multinacionális vállalat. Az 1948 szeptemberében alapított Honda Motor Co. Ltd. létezése első percétől fogva kivételes színvonalú mérnöki teljesítményéről ismert.
Tagok száma: 207 | Online: 0
Nissan Klub forumhttp://nissan.clubforum.hu   
A Nissan Motor Co., Ltd pályfutása a múlt század 30'-as éveinek elején kezdődött el, amikor Japánban megalakult a Jidosha-Seido Ltd, amely Datsun néven kezdett el autókat készíteni. 1934-ben a Nikon Sangyo Co. kizárólagos tulajdont szerzett a cégben, ekkor a cég neve Nissan Motor Co lett, rá egy év múlva, 1935-ben Yokohamában beindult az autógyártás. Ekkor már a személyautók mellett haszongépjárműveket, autóbuszokat is készítettek, de továbbra is Datsun néven. A II. világháború alatt a katonai igények kielégítésére a termelés felfutott. Elérte az évi 20 ezer darabot.
Tagok száma: 88 | Online: 0
DSM Klub forumhttp://dsm.clubforum.hu   http://dsmklub.hu
A Mitsubishi Eclipse egy coupe 4 üléses sportkocsi, melynek gyártása 1989-ben kezdődött. A Mitsubishi Motors és a Chrysler Corporation (napjainkban Daimler Chrysler) szoros üzleti kapcsolatának a gyümölcse volt még a hasonló fölépítésű Eagle Talon és Plymouth Laser is. Ez a társulás Diamond-Star Motors vagy DSM néven vált ismertté. Ezen csoport alá tartozott még a Mitsubishi Galant VR-4 limitált kiadású széria is.
Tagok száma: 51 | Online: 0
Toyota Klub Hungaryhttp://toyota.clubforum.hu   
A Toyota Motor Corporation japán székhelyű multinacionális vállalat, a világ második legnagyobb autógyártója.
Tagok száma: 40 | Online: 0
Mitsubishi Motorshttp://mitsu.clubforum.hu   
Ha valahol, Japánban tudják: a tradíciókat nemhogy nem szabad elfeledni, hanem egyenesen a középpontba kell állítani, hiszen segítenek megélni a jelent és – okosan felhasználva őket – biztosan megmutatják az eljövendőt. Ez áll az ún. japán gazdasági csoda mögött – no meg az, hogy a japánok mindig megérezték az idők szelét. Amelyek a XIX. század második felében azt fújdogálták, hogy ideje felhagyni az évszázados bezárkózással, és nyitni kell a világ felé. E nyitás egyik főszereplője volt a világ ma is egyik meghatározó cége, a Mitsubishi Group.
Tagok száma: 8 | Online: 0
Minden jog fenntartva! (C) ClubForum Team